Tisztelt Szülők!

 2020 május 28 - 09:31:53 | Szutor Sándor

Köszönjük együttműködésüket az elmúlt nehéz időszakban, és hogy aktívan részt vettek a gyerekek otthoni tanításában, ezzel segítve gyermekeik fejlődését. Örömmel tapasztaltuk, hogy a megoldandó feladatok általában szép eredménnyel érkeztek vissza, ez az Önök sikere is!
Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár bejelentése alapján a tanév végéig marad a digitális oktatási forma. Emellett június 2-tól oktatási céllal találkozhatnak az iskolában a pedagógusok és a tanulók, tarthatnak kis csoportos konzultációkat és felzárkóztató foglalkozásokat. Ennek szükségességét az osztályfőnökök és a szaktanárok jelzik a szülők felé.
A tankönyvek beszedését az osztályfőnökök fogják megszervezni osztályonként, kérjük ebben az együttműködésüket! Bizonyítványosztás osztálykeretek között lesz. Szűk körű ballagást is tartunk, erről az érintettek részletes tájékoztatást kapnak.
Fontos tudnivalók:
Június 2-tól június 15-ig biztosítjuk a gyermekek felügyeletét 7:30-tól 16 óráig.
Június 16-26. között (a nyári szünet első két hetében) a beérkező igények alapján napközis tábort tartunk, melynek programjai az ismert okok miatt biztosan szerényebbek lesznek az idén.
Június 29-től augusztus végéig is van lehetőség ügyeletet kérni, ennek létszám-minimumáról még nem kaptunk tájékoztatást.
A fentiekkel kapcsolatos igényeket az osztályfőnököknél kell jelezni, lehetőleg heti bontásban, tekintettel az ebéd rendelésére.

Szentkirály, 2020. május 27.
Katzné Almási Zsuzsanna
intézményvezető
Szentkirályi Általános Iskola
Comments are turned off for this item | Up! | Nyomtatóbarát változat