Hír: Tisztelt Szülők!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Szutor Sándor
2020 május 28 - 09:31:53

Köszönjük együttműködésüket az elmúlt nehéz időszakban, és hogy aktívan részt vettek a gyerekek otthoni tanításában, ezzel segítve gyermekeik fejlődését. Örömmel tapasztaltuk, hogy a megoldandó feladatok általában szép eredménnyel érkeztek vissza, ez az Önök sikere is!
Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár bejelentése alapján a tanév végéig marad a digitális oktatási forma. Emellett június 2-tól oktatási céllal találkozhatnak az iskolában a pedagógusok és a tanulók, tarthatnak kis csoportos konzultációkat és felzárkóztató foglalkozásokat. Ennek szükségességét az osztályfőnökök és a szaktanárok jelzik a szülők felé.
A tankönyvek beszedését az osztályfőnökök fogják megszervezni osztályonként, kérjük ebben az együttműködésüket! Bizonyítványosztás osztálykeretek között lesz. Szűk körű ballagást is tartunk, erről az érintettek részletes tájékoztatást kapnak.
Fontos tudnivalók:
Június 2-tól június 15-ig biztosítjuk a gyermekek felügyeletét 7:30-tól 16 óráig.
Június 16-26. között (a nyári szünet első két hetében) a beérkező igények alapján napközis tábort tartunk, melynek programjai az ismert okok miatt biztosan szerényebbek lesznek az idén.
Június 29-től augusztus végéig is van lehetőség ügyeletet kérni, ennek létszám-minimumáról még nem kaptunk tájékoztatást.
A fentiekkel kapcsolatos igényeket az osztályfőnököknél kell jelezni, lehetőleg heti bontásban, tekintettel az ebéd rendelésére.

Szentkirály, 2020. május 27.
Katzné Almási Zsuzsanna
intézményvezető
Szentkirályi Általános IskolaEzen hír származási helye: Szentkirályi Általános Iskola honlapja
( http://iskola.szentkiraly.hu/news.php?extend.482 )