Hír: Tisztelt Szülők!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Szutor Sándor
2020 március 15 - 11:23:54

A koronavírus elleni védekezés keretében az oktatási munkacsoport javaslata alapján hétfőtől a tanulók nem látogathatják az alap-és középfokú oktatási intézményeket sem - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.
Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet.
Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek be az iskolába. A tanároknak folytatni kell az oktatást, de digitális eszközökkel (interneten keresztül).
A Kecskeméti Tankerület is március 16-án, hétfőn fogja tájékoztatni az intézményvezetőket a konkrét feladatokról.
Kérem, figyeljék rendszeresen honlapunkat, illetve az osztályfőnökök üzeneteit, mert elektronikus módon fogunk további tájékoztatást adni.
Az iskolában maradt és a tanuláshoz feltétlenül szükséges felszerelésekért a szülők március 16-án 8-16 óráig bejöhetnek az iskolába, a tanítóval való egyeztetés után.
A helyzet rendkívüli és eddig példa nélküli, s ez mindannyiunktól türelmet, egymás megértését, partneri együttműködést és higgadtságot kíván. Az információkat és a feladatainkat mi is folyamatosan kapjuk, és csak úgy tudjuk mi is továbbítani.
Türelmüket, együttműködésüket köszönjük!
Az iskolavezetésEzen hír származási helye: Szentkirályi Általános Iskola honlapja
( http://iskola.szentkiraly.hu/news.php?extend.476 )